DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

EXCLUSIV Victor Ponta crede că ne aşteaptă noi restricţii. „Dacă se opreşte războiul din Ucraina, ne iau din nou cu Covidul”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Victor Ponta crede să suntem din nou în pericol să ajungem din nou din toamnă în scenariul unei crize Covid.

Victor Ponta spune că revenirea pandemiei în prim-planul atenţiei publice este foarte plauzibilă şi e posibil ca reintroducerea ei pe agendă să fie făcută printr-o rocadă cu războiul din Ucraina.

Războiul, probabil – nu că se va încheia, că nu vor nici Putin, nici Zelenski – dar se va stabiliza. Şi-atunci cred că trebuie să găsească altceva.

În România, oamenii vor accepta din nou restricţii legate de pandemie. În Anglia sau Olanda poate că nu vor accepta. La noi vor ieşi oamenii în stradă când li se va da ordin„, a declarat Victor Ponta, la România TV. „După ce devine Ciolacu premier or să înceapă din nou protestele„, a mai spus fostul lider PSD.

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 102 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra sau asteptati 10 secunde