DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

EXCLUSIV Victor Ponta dezvăluie: „Suntem singura ţară care nu a primit de la UE 1,4 miliarde de euro”. Cum e sabotată România de Laura Codruţa Kovesi

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Victor Ponta a vorbit duminică seara, la România TV, despre problemele actuale ale României, dar s-a referit şi la o situaţie mai puţin ştiută de publicul larg.

Victor Ponta a vorbit mai întâi despre inundaţiile din ultimele zile din România şi a constatat lipsa de interes a politicienilor pentru drama omenilor.

„Inundaţii au fost tot timpul, s-a schimbat însă ceva. Dincolo de partea de băşcălie, că am fost cu Dragnea cu barca. Deci dincolo de băşcălie, acum nu am văzut că se mai duce vreun ministru în zonele calamitate. În primul rând să arăţi solidaritate faţă de oameni, nu sunteţi singuri. În al doilea rând am întrebat de ce au inundaţii loc în fiecare an, ni s-a răspuns că nu s-au mai făcut investiţii de pe vremea lui Ceauşescu. Nu sunt situaţii neprevăzute.

Acum nu mai interesează pe nimeni. Avem fotografii oficiale numai de la dineuri, despre cum cumpărăm rachete...”, a declarat Ponta, la România TV.

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 126 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra sau asteptati 10 secunde