Explozie de infectări cu SARS-CoV-2 după primele trei zile de școală. Sute de elevi și profesori s-au îmbolnăvit

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Mii de elevi şi profesori s-au întors la şcoala online la doar patru zile de la revenirea în bănci. 244 de elevi din toată ţara au coronavirus. La fel şi 329 de angajaţi din şcoli, mulţi dintre ei profesori şi învăţători. Explozia de cazuri a dus la suspendarea cursurilor în bănci în 171 de clase.

  • În faţa acestor cifre, preşedintele Iohannis, după o întâlnire de urgenţă cu ministrul Educaţiei, ne-a asigurat că totul este bine

Situația este bună!

Asta a spus preşedintele României, la capătul unei zile în care s-au raportat sute de infectări cu coronavirus printre elevi şi profesori.

Alarma s-a dat la şcoala Sfântul Andrei din Capitală în a patra zi de şcoală

Smaranda Partenie, director Școala Sf. Andrei: La o clasă de a două cu un efectiv de 28 elevi dintre care prezenți fizic 26 în cursul zilei de luni, mai precis luni seară, doamna învățătoare a fost anunțată de părinții copilului că marți nu va mai fi prezent la școală pentru că bunica a fost confirmată pozitiv, iar copilul și-a petrecut weekendul cu bunicii.

Abia miercuri au fost suspendate cursurile în clasa respectivă. Tot miercuri a început si ancheta epidemiologica. Vestea i-a dat peste cap pe toti angajații școlii.

Și e și doctor! Toată clasa e acum în izolare!

Sursa ObservatorNews.ro

Loading