DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Explozie la un spital Covid din Ucraina. O persoană a murit

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

O explozie a avut loc la un spital Covid din orașul Cernăuți, Ucraina. În urma acestui incident nefericit o persoană și-a pierdut viața și o alta a fost rănită. 20 de persoane au fost evacute de urgență din unitatea sanitară.

Explozia a avut loc la instalația de oxigen

Conform informațiilor furnizate într-un comunicat al Serviciului de Stat din Ucraina pentru situații de urgență, incidentul a avut loc la etajul al doilea al spitalului sâmbătă în jurul amiezii.

Din nefericire acesta este al doilea incident din această lună din cauza unei explozii la instalația de oxigen. Trei pacienți internați la terapie intensivă și un medic din ATI au murit într-un incendiu dintr-un spital unde erau tratate cazuri de coronavirus în Zaporizhzhya din sud-estul Ucrainei, la începutul acestei luni.

Din primele informații incendiul a pornit la secția de boli infecțioase, unde se aflau internați pacienți cu COVID-19, a precizat Ukrainska Pravda, citând surse din serviciile de urgență. Din păcate o persoană și-a pierdut viața și încă una a fost rănită. În jur de 20 de persoane au fost evacuate de urgență din spitalul de la Cernăuți.

„Conform datelor preliminare, ca urmare a exploziei unei butelii de oxigen la etajul al doilea al spitalului, a izbucnit un incendiu. În urma incidentului, o persoană a fost ucisă și alta rănită”, relatează UNN, citată de Gândul.

Citeste continuarea pe Fresh24.ro

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde