Facturile românilor au fost umflate! Cine va primi bani înapoi de la furnizorii de energie. Unii s-au trezit cu mii de lei în cont

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Furnizorii de energie electrică au început deja să le transmită clienţilor facturile de regularizare. Unii clienţi s-au trezit deja că au deplătit sume uriaşe la energie electrică, sume care ajung până şi la câteva mii de lei.

Facturile românilor sunt tot mai mari de la lună la lună, dar există şi cazuri fericite. Ne referim la acei clienţi care, în 2022, au reuşit să facă economie şi să consume mai puţin decât în anul 2021. Aceştia vor fi reîncadraţi în alt plafon de preţ. Dacă în 2021, clientul a avut un consum mediu anual de peste 100 KW, iar în 2022 a reuşit să scadă la sub 100 de KW, atunci furnizorul îi va da înapoi diferenţa de preţ dintre 80 de bani KW/h şi 68 de bani KW/h.

Această sumă va putea fi restituită, se va putea scădea din următoarea factură sau, în cazul în care clientul doreşte acest lucru, va putea să facă o solicitare către furnizorul de energie şi să primească banii într-un cont.

Facturi cu 50% mai mici la energie pentru zeci de mii de români. Cine sunt norocoşii pentru care se aplică legea

Vin veşti bune pentru zeci de mii de români. Ei vor putea plăti factura la energie electrică la jumătate de preţ, potrivit unel legi mai vechi.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *