Fanii vedetei Eugenia Cooney, petiţie pentru a-i fi şterse canalele de Youtube, Instagram, Twitch şi Twitter din cauza aspectului fizic

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Fanii youtuberiţei Eugenia Cooney au semnat o petiţie pentru a-i fi înlăturate canalele pentru că vedeta „promovează tulburări alimentare”

Mai mulţi utilizatori ai reţelelor sociale au accesat platforma Change.org pentru a semna petiţia intitulată „Elimin-o pe Eugenia Cooney de pe YouTube, Twitch, Instagram și Twitter”

Eugenia, influencer american, a adunat peste 2 milioane de fani pe platformele de socializare YouTube, Instagram, Twitch și multe altele, iar conținutul ei a ajuns la peste 235,4 milioane de vizualizări.

O serie de utilizatori și-au exprimat îngrijorarea afirmând că „Eugenia este incredibil de subponderală” și „suferă vizibil de o tulburare de alimentație”.

„În februarie 2019, Eugenia a fost evaluată de profesioniștii din domeniul medical în ceea ce privește greutatea sa foarte scăzută și a primit un ordin de tratament involuntar sau un 5150 – o reținere psihiatrică de 72 de ore pentru evaluarea sănătății sale mentale și fizice. Eugenia a fost ulterior spitalizată pentru ceea ce mulți speculează că ar fi anorexie nervoasă, o tulburare de alimentație cu cea mai mare rată a mortalității dintre toate boalile de natură mintală” a explicat o persoană în cadrul petiţiei.

YouTuberiţa a revenit în atenția publicului în iulie 2019 alături de Shane Dawson într-un documentar de o oră intitulat The Return of Eugenia Cooney.

Citeste continuarea pe ObservatorNews.ro

RECLAMA 8

Loading