DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Femeia care a fost înjunghiată la Gara de Nord a dezvăluit care a fost motivul scenelor sângeroase: ”A devenit obsedat de mine”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Femeia înjunghiată la Gara de Nord vorbit despre cumplitul atac care a băgat spaima în Bucureșteni. Tânăra de 31 de ani a dezvăluit că bărbatul în vârstă de 52 de ani care a înjunghiat-o sâmbătă ar fi fost îndrăgostit de ea și că a atacat-o din cauza geloziei.

Femeia care a fost înjunghiată la Gara de Nord a dezvăluit care a fost motivul scenelor sângeroase. Femeia a mărturisit că agresorul a mai amenințat-o cu moartea și înainte de sângerosul incident.

Femeia care a fost înjunghiată la Gara de Nord a dezvăluit care a fost motivul scenelor sângeroase

Femeia spune că agresorul ar fi fost îndrăgostit de ea și că din cauză că nu i-a răspuns avansurilor sale acesta s-a gândit să se răzbune.

„Mă aflam în zona Gării de Nord, individul a venit mi-a dat trei cuţite, de fapt cinci, că nu a nimerit două, cu trei m-a nimerit. Sunt cusută, am plăgi. N-am avut niciodată o relaţie cu el, doar că el se îndrăgostise de mine foarte mult, dar eu nu puteam să fiu cu el, că aveam familie, aveam copii. Probabil că a devenit obsedat de mine şi din gelozie sau ură, nu ştiu ce a fost în capul lui, m-a rănit. Probabil că din cauza alcoolului sau nu ştiu ce a fost în capul lui de m-a atacat. Am mai fost ameninţată de două ori, dar n-am luat în considerare. A fost o dată verbal, nu am luat în considerare, a doua oară a fost cu cuţitul”, a spus victima, la Antena 3 CNN.

CITESTE INTEGRAL PE RTV

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde