DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Femeia care a găsit bebeluşul într-o pungă, în faţa blocului: Dacă mai întârziam cred 10 minute nu mai era în viaţă

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

În prag de sărbători, un gest teribil i-a îngrozit pe locatarii unui bloc din Capitală. Un bebeluş a fost abandonat pe scările unui imobil din sectorul trei şi doar un miracol a făcut ca nou-născutul să nu moară. A fost găsit la timp de o femeie care se întorcea acasă şi a anunţat salvarea. Medicii au reuşit să îi salveze viaţa. Poliţiştii vor să afle acum cine l-a abandonat pe micuţ.

Într-o pungă de plastic, aproape îngheţat. Aşa a fost găsit copilul de această femeie care se întorcea acasă. Nu şi-a imaginat că cineva poate recurge la un asemenea gest.

Martor: Dacă mai întârziam cred 10 minute nu mai era în viaţă. Era foarte frig, ca acum când începe să se răcească. Cu 10 minute înainte intraseră nişte vecini şi au spus că nu era nimic acolo la uşă.

Martor: În interiorul blocului l-am pus pe covorul acesta şi am luat pătură şi am pus pe el. Nu a durat 10 minute şi a început să plângă încet.

Laurentiu Radulescu, reporter Observator: Cel mai probabil, spun poltiistii, copilul fusese nascut cu doar cateva minute inainte de a fi abandonat. Era deja in stare de hoipotermie cand medicii au ajuns la el.

Bebeluşul, salvat ca printr-un miracol

Continuarea pe ObservatorNews

 202 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos