DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Femeia trimisă de Vladimir Putin la Sofia îi cere să închidă Ambasada Rusiei în Bulgaria

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Ambasadoarea Rusiei în Bulgaria va cere Moscovei să își închidă ambasada din țara balcanică. Măsura vine după ce premierul demisionar Kiril Petkov a anunțat expulzarea a 70 de membri ai personalului diplomatic rus, din cauza unor probleme de spionaj.

Ambasadoarea Rusiei în Bulgaria a declarat vineri că va cere Moscovei să își închidă ambasada din țara balcanică, după ce apelul său către Sofia de a anula decizia de expulzare a 70 de membri ai personalului diplomatic rus a fost ignorat, scrie Reuters.

Într-o declarație adresată poporului bulgar, ambasadoarea Eleonora Mitrofanova a declarat că închiderea ambasadei ruse va duce inevitabil la închiderea și a ambasadei Bulgariei la Moscova.

Bulgaria, stat membru UE și NATO și cândva un aliat apropiat al Rusiei, a fost zguduită de tensiuni diplomatice în această săptămână, după ce premierul demisionar Kiril Petkov a anunțat expulzarea a 70 de membri ai personalului diplomatic rus, din cauza unor probleme de spionaj.

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

 112 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra sau asteptati 10 secunde