DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Fetiţă de 12 ani, găsită spânzurată în baie, în Italia. Unchiul devastat: “Este vina aplicaţiei TikTok”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Poliția italiană a deschis o anchetă pentru investigarea sinuciderii unei fetiţe de 12 ani, găsită spânzurată duminică seara, în baia dormitorului ei, în Ivrea, lângă Torino. Aceştia cred că ar putea fi vorba despre o altă provocare pentru aplicaţia TikTok; cu toate acestea, nu există nicio dovadă în acest sens, au spus ei. Fata a fost găsită de tatăl ei, în baia casei, care a sunat disperat la salvare. Din păcate, medicii nu au mai putut decât să constate decesul.

  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Procurorul din oraşul Ivrea a deschis un dosar pentru investigarea presupusei sinucideri, în cazul fetiţei de 12 ani care a fost găsită spânzurată, în baia din dormitorul ei din Borgofranco di Ivrea, aseară. Dosarul este în prezent îndreptat asupra unor persoane necunoscute. Raportul carabinierilor lui Settimo Vittone despre incident va ajunge și el pe masa parchetului din Torino.

O moarte tragică, un motiv suspect

Există de altfel un fundal pe care anchetatorii încearcă să îl clarifice, modul în care fata a fost găsită spânzurată: cu centura unui halat de baie strâns la gât. Această scenă amintește de una dintre provocările mortale, devenite virale pe Tik Tok care, în ianuarie, a luat viața unei fete de 10 ani din Palermo. Tot din acest motiv, anchetatorii au în vedere şi verificarea dispozitivelor pe care copila le folosea pentru a socializa: telefonul şi computerul.

Citeste continuarea pe ObservatorNews.ro

 165 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos