Fetiţă de şase ani, bătută cu un fund de lemn de directoarea şcolii în faţa mamei, pentru că a stricat un calculator, în SUA

Directoarea unei şcoli din Florida se confruntă cu acuzaţii penale după ce a fost filmată lovind o fetiţă de şase ani, în timp ce mama confuză priveşte întreaga scenă. Copila plânge şi ce să se oprească, dar directoarea continuă să aplice pedeapsa.

Melissa Carter, directoarea școlii elementare centrale din Clewiston, este anchetată de poliție după ce filmarea în care loveşte copilul a fost făcută publică.

Mama fetei de șase ani, al cărei nume rămâne anonim, a declarat că a fost chemată la şcoală, după ce oficialii s-au plâns de faptul că cea mică a cauzat pagube unui computer din instituţie.

Femeia susține că a rămas confuză auzind acuzaţiile aduse fiicei sale, iar când a ajuns la şcoală, în data de 13 aprilie, i s-a cerut să plătească o amendă de 50 de dolari. A fost de asemenea dusă în biroul directorului acolo unde o aştepta copila.

Melissa Carter, directoarea, a scos de nicăieri un fund de lemn şi a început să lovească fetiţa la spate, potrivit unei filmări făcute chiar de mamă. În timpul scenelor şocante, şcolăriţa poate fi auzită plângând şi cerând să se oprească.

Mama fetei a filmat scenele revoltătoare

Sursa articol Observator

Comentarii Facebook
Pentru a inchide POPup-ul apasa pe imaginea de mai jos