Fiica Adrianei Iliescu s-a schimbat enorm. Adolescenta a împlinit recent 16 ani

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Fiica Adrianei Iliescu nu mai este un copil. S-a schimbat enorm, a împlinit recent 16 ani și este o adolescentă în toată regula. Adriana Iliescu, considerată cea mai bătrână mamă din România, o ține pe fată departe de ochii curioșilor. S-a tot spus că Adriana ține mult la educația copilei și la modul în care se comportă.

Fiica Adrianei Iliescu a împlinit 16 ani

Eliza, fiica Adrianei Iliescu, cea mai bătrână mamă din lume a împlinit recent 16 ani. Fata este născută pe 16 ianuarie 2005. A fost botezată de medicul care a asistat-o la naștere. Eliza a avut la naștere doar 1,45 kg și a stat în spital aproape două luni, după care mama ei a putut să o ia acasă.

Timpul a trecut și fiica Adrianei Iliescu a devenit o adolescentă în toată regula. Adriana s-a ocupat foarte bine de educația ei, iar Eliza are rezultate excelente la școală. Potrivit Fanatik, ea este elevă la liceul Dimitrie Paciurea, profil Uman, specializarea Filologie. Este cea mai mică din clasă pentru că a fost dată la școală la vârsta de 5 ani și jumătate.

Fiica Adrianei Iliescu s-a schimbat enorm. Adolescenta a împlinit recent 16 ani

Pe lângă rezultatele de la școală, Eliza a fost învățată de mică se se descurce singură. Știe să gătească și să se gospodărească la fel ca un adult.

De altfel, se pare că fiica Adrianei Iliescu știe tot ce trebuie despre cum a fost concepută, cum s-a născut, și are o relație specială cu cea care i-a dat viață.

Citeste continuarea pe Huff.ro

Loading