DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Fiica agresorului din Onești: “Cred că a trebuit să se ajungă la o asemenea tragedie…”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Un apartament pierdut este motivul pentru care bărbatul de 68 de ani din Onești a luat două vieți, după ce a ținut doi oameni complet nevinovați sechestrați sub amenințarea cuțitului. Fiica agresorului a vorbit despre drama prin care a trecut familia ei în 2010 și despre dubla-crimă pe care a comis-o tatăl el.

Ce a spus fiica agresorului din Onești despre crima comisă de tatăl ei

Fiica bărbatului de 68 de ani din Onești, care a luat ostatici doi oameni nevinovați pe care ulterior i-a înjunghiat mortal a vorbit, la Antena 3, despre gestul tatălui ei și despre cum crede ea că s-a ajuns la această dublă crimă abominabilă.

Femeia care are propria ei familie cu care locuiește în Germania a spus că îi pare nespus de rău, dar crede că “a trebuit să se ajungă la o asemenea tragedie pentru a începe câtuși de puțin să se facă dreptate”.

“Îmi pare nespus de rău. Nu trebuia să se ajungă la o asemenea tragedie. Sunt mamă și o am familie. Îmi pare nespus de rău ce s-a întâmplat, acele două persoane nevinovate, dar în același moment cred că a trebuit să se ajungă la o asemenea tragedie, pentru a începe câtuși de puțin să se facă dreptate”, a declarat fiica agresorului conform Antena3.

Ea a spus că tatăl ei a greșit, că nu trebuia să se ajungă în acest punct, dar își dorește din tot sufletul să se facă dreptate. Femeia a povestit ce i s-a întâmplat familiei ei în 2010 și cum au pierdut apartamentul pentru care tatăl ei a ucis doi oameni. Fiica agresorului din Onești susține că mama și cu sora ei au fost evacuate din apartament de jandarmi înarmați care le-au forțat să iasă afară din casă punându-i arma la cap surorii ei. Aceștia nu aveau o hotărâre judecătorească de executare, și de fapt, de aici a pornit întreaga dramă.

Citeste continuarea pe Fresh24.ro

 166 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos