DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Fiica ucigașului de la Onești, reacție violentă la spital. Cum a reacționat la vederea jurnaliștilor

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Fiica ucigașului de la Onești, reacție violentă la spital. Noi informații ies la iveală în cazul dublei crime de la Onești, unde doi muncitori au fost uciși cu sânge rece. În urmă cu puțin timp, fiica agresorului a mers la spital să-și viziteze tatăl, iar când a fost surprinsă de jurnaliști, femeia a reacționat violent. Mai mult, șoferul care a condus-o pe tânără, a încercat să-i lovească pe jurnaliști cu mașina.

Fiica ucigașului de la Onești, reacție violentă la spital. Cum a reacționat la vederea jurnaliștilor

Fiica ucigașului de la Onești, reacție violentă la spital. Noi detalii ies la iveală în urma crimei de la Onești, unde doi electricieni au fost sechestrați și uciși de un bărbat în vârstă de 68 de ani. Agresorul a fost împușcat de nouă ori de către polițiști, fiind transportat de urgență la spital. Gheorghe Moroșan a fost operat de urgență la Spitalul Municipal Onesti „Sfântul Ierarh Dr. Luca”, iar în prezent se află la Reanimare. Medicii care l-au operat au declarat că agresorul se află în afara oricărui pericol și ar putea fi audiat de anchetatori în cursul zilei de joi. Mai mult, bărbatul va fi transferat la spitalul Județean Bacău.

În urma cu puțin timp, fiica agresorului, a mers la spital pentru a se interesa de starea de sănătate a tatălui ei, iar la intrarea în curtea spitalului, femeia a fost surprinsă de jurnaliști, aceasta având o reacție violentă. De asemenea, fiica agresorului le-a cerut reporterilor să fie lăsată în pace, iar șoferul care a condus-o pe femeie la spital a încercat să-i lovească pe jur naliști cu mașina.

Care este stare de sănătate a agresorului

Citeste continuarea pe Redactia.ro

 115 Total vizualizari,  4 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos