DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Filmările din Carrefour Brașov cu momentele în care tânăra bagă în rucsac produsele, este reținută, lovește peste mână un agent și este brutalizată și bătută

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Incidentul violent petrecut la Brașov pe 1 decembrie, când o fată de 18 ani a acuzat că a fost lovită de agenții de pază dintr-un magazin Carrefour din sudul orașului, a fost comentat în numeroase feluri. Libertatea a discutat cu părțile implicate și a încercat să reconstituie din declarații cele întâmplate. Astăzi publicăm imaginile, fără interpretări, doar cu descrierea faptelor și contextul în care evenimentele s-au derulat.

Ce spun cele două părți. Versiunea fetei O tânără acuză că a marți, 1 decembrie 2020, „a făcut câteva cumpărături în hipermarketul Carrefour din noul mall AFI, unde a plătit produsele cu cardul personal, dar a neglijat să păstreze chitanţa”, conform declarațiilor Asociaţiei „Femeile se Implică”, care a reprezentat-o pe fată după incident.

Asociația susține că a verificat cât a putut versiunea fetei, care le-a arătat extrasul de cont, a spus Elena Belloiu, șefa ONG-ului „Femeile se implică”, pentru Libertatea. După ce a cumpărat din primul Carrefour, fata a mers la alt magazin, tot un Carrefour, cel din sud, spre Dârste, ca să caute produse pe care nu le găsise în primul magazin. Între cele două hipermarketuri sunt 3 kilometri.

Desen în creion care îl înfățișează pe Don Quijote

Ajunsă la magazin, ea nu a cumpărat nimic, dar, după ce a trecut de casele de marcat, a fost oprită de doi agenți, condusă într-o cameră și acuzată, fără temei, că a furat. Produsele erau, de fapt, din magazinul Carrefour anterior, cel de la AFI, din centru.


Sursa Libertatea

 137 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos