Firea dă vestea proastă pentru milioane de copii privind creșterea alocațiilor: Incredibil, vot impotriva copiilor țării

Gabriela Firea a prezentat, joi, amendamentul la buget pentru dublarea alocațiilor. Totuși, propunerea PSD a picat la votul din comisii, așa că fostul primar a venit cu o reacție dură cu privire la acest fapt. Totuși, ministrul Muncii, Raluca Turcan, a a evitat să spună dacă va avea loc o nouă majorare a alocațiilor copiilor, după cea produsă în luna ianuarie 2021.

Senatoarea PSD de București, Gabriela Firea, anunța, joi, că va continua demersurile în Pralament pentru a obține majorările promise de atâta timp ale alocațiilor pentru copii. PSD a depus un amendament la bugetul pe 2021 pentru dublarea alocațiilor iar Gabriela Firea a argumentat inițiativa, joi, în Comisia din Parlament.

„Apărăm alocațiile copiilor și azi, în Parlament! Am depus un amendament la Legea Bugetului pentru majorarea alocațiilor.”, a anunțat Gabriela Firea, joi, pe pagina sa de Facebook, înainte de Comisia din Parlament..

„În sfârșit împreună vom putea determina ca legea pentru dublarea alocațiilor să fie în sfârșit aplicată, după mai multe rânduri de amânări, tergiversări, și plata picătură cu picătură. Ceea ce nu este normal. Cu toții ne-am propus, în momentul în care a intrat în politică și în Parlament, să sprijinim familiile, să sprijinim copiii din România.” a spus Gabriela Firea în fața Comisiei parlamentare, joi.

Totuși, amendamentul a picat, după ce a fost votat doar de AUR și PSD.

Reacția Gabrielei Firea după votul din comisii

„Incredibil, vot impotriva copiilor tarii! Parlamentarii PNL, USR – Plus, UDMR din comisiile de Munca, Egalitate de sanse si Drepturile omului au votat ÎMPOTRIVA amendamentului pentru majorarea alocatiilor, facut la Legea Bugetului, depus de grupul nostru social democrat. Au votat pentru, alaturi de noi, doar parlamentarii partidului AUR.
Era vorba de doar 0,27 % din PIB!
Au gasit bani pentru toate interesele lor, dar nu si pentru copii!!
Nu sunt cuvinte in vocabular pentru a-i defini pe politicienii care in campanie au promis lapte si miere iar acum s-au opus cu vehementa unui amendament atat de asteptat, de familiile din România”, a transmis Firea după votul din comsii.

Citeste continuarea pe b365.ro

Comentarii Facebook
Pentru a inchide POPup-ul apasa pe imaginea de mai jos