DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Flagrant ca-n filme la Vaslui: O femeie a tocmit un vecin să-i ucidă bărbatul, în complicitate cu soacra. “Asasinul” s-a dus direct la poliție

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Un bărbat din Vaslui a fost la doi paşi de moarte. Chiar propria soţie îi pusese gând rău, în complicitate cu soacra. Cele două femei angajaseră un asasin ca să scape de el şi să le rămână lor casa. Numai că bărbatul plătit să omoare le-a denunţat la poliţie.

  • Planul celor două femei a fost dejucat după un flagrant ca-n filme

Eu am ținut la ea, am iubit-o. Am două fete și un băiat. Eu nu am știut nimic….

Vestea că soţia şi soacra i-au plănuit moartea l-a lăsat fără cuvinte pe bărbatul de 38 de ani, tată a trei copii. Nu şi-a închipuit nicio secundă că cea pe care a ales-o să-i fie parteneră de viaţă ar fi în stare de aşa ceva.

Alice Ruja, purtător de cuvânt Parchet Vaslui: Cele două femei locuiau în aceeaşi curte, în imobile diferite, ambele aparţinând soţului. Motiv pentru care ele s-au gândit să-l omoare ca să poată intra în posesia imobilelor.

Citeste continuarea pe ObservatorNews.ro

 453 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos