DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Florin Cîțu a anunțat că starea de alertă s-a prelungit. Restricții de circulație după ora 22:00: “Ne-am uitat la ce fac celelalte țări”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Premierul Florin Cîțu a anunțat că Guvernul a prelungit starea de alertă pentru încă 30 de zile, iar pe timpul nopții vor exista restricții de circulație începând cu ora 22:00. Se modifică, așadar, ora până la care românii pot ieși din case fără model de declarație pe propria răspundere.

“S-a aprobat prelungirea stării de alertă. E o modificare importantă la circulația pe timpul nopții. Se reduce de la ora 23 la ora 22. Aceasta e cea mai importantă măsură”, a afirmat Florin Cîțu. Observator a transmis live pe Facebook declarațiile prim-ministrului:

Noi restricții propuse de CNSU pentru starea de alertă

Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a adoptat miercuri hotărârea numărul 16, prin care se propune prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, recomandând și noi restricții.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat, miercuri, o hotărâre privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, care modifică și intervalul orar al deplasării pe timp de noapte. Se propune și limitarea accesului turiștilor la cazare în stațiuniile unde se practică schiul. CNSU propune prelungirea stării de alertă cu încă 30 de zile și modificarea intervalului orar în care este restricționată deplasarea în afara locuinței. CNSU a propus ca interdicția sa fie valabilă în intervalul orar 22.00 – 05.00.

Citeste continuarea pe ObservatorNews.ro

 153 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos