DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Florin Cîțu a dispus controale la Apele Române. Ce se întâmplă cu chelnerița angajată pe post de inginer

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Premierul României Florin Cîțu a dispus controale la Apele Române în urma apariției în presă a chelneriței care a ajuns inginer. Miercuri, 3 februarie, Cîțu a spus că va trimite Corpul de Control pentru a investiga acest caz.

Florin Cîțu trimite Corpul de Control la Apele Române

Premierul României a declarat că trimite Corpul de Control la Apele Române. Se dorește investigarea cazului chelneriței care a fost angajată pe funcție de inginer în compania de stat. Totul a plecat de la un material marca Recorder care a prezentat cum se fac angajările la Administrația Bazinală de Apă Prut Bârlad.

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, am cerut Corpului de Control al Prim-Minstrului să investigheze situația de la Apele Române. În mandatul meu, așa cum am promis, cer profesionalism, integritate, competență și transparență”, a scris Cîțu, pe pagina de Facebook.

Florin Cîțu spune că a cerut Corpului de Control să investigheze această situație și a transmis un mesaj clar adresat tuturor celor care lucrează în sectorul public:

„Mesajul acesta nu este doar pentru cei cu funcții de conducere, este pentru toți cei care lucrează în sectorul public: fară penali în funcții publice, profesioniști, fară nepotisme, fără conflict de interese”, a spun premierul.

Fostă chelneriță angajată ca inginer la Apele Române

Articol Integral pe Huff.ro

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde