DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Florin Cîțu, atac dur la adresa antivacciniștilor: „Măsurile lor sunt similare cu ale teroriștilor”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Premierul României Florin Cîțu a lansat un atac dur la adresa românilor care refuză să poarte masca și care se împotrivesc vaccinului anti-COVID.

Întreg scandalul creat în jurul lotului cu probleme de Astra Zeneca a alimentat și mai mult aceste păreri. Italia, alături de alte 8 țări europene, a decis suspendarea lotului ABV2856. Agenția Națională a Medicamentului a deschis o anchetă în acest caz. România a decis, de asemenea, stoparea vaccinării cu ser ce provine din acest lot.

Reacția dură a lui Florin Cîțu

În ciuda acestor probleme, premierul României a lansat un atac dur la adresa celor care susțin campanii împotriva purtării măștii sau a vaccinării, considerând că aceste măsuri sunt similare cu cele ale teroriștilor.

„În România, de un an de zile există o campanie împotriva acestor acțiuni pe care le ia guvernul de a opri pandemia. Există o campanie împotriva portului măștii în spațiul public. Există o campanie împotriva măsurilor de distanțare. Și există o campanie împotriva vaccinării. Vă spun că, din punctul meu de vedere, aceste acțiuni sunt similare cu acțiuni ale unor teroriști, pentru că a zădărnici această acțiune, această activitate a guvernului, care are ca obiectiv îmbunătățirea sănătății tuturor românilor, este o acțiune care încearcă să submineze autoritatea statului, fără date”, a declarat premierul vineri dimineață, la Palatul Victoria.

Premierul României: „Vaccinarea trebuie să continue”

Citeste continuarea pe Stiridirecte.ro

 559 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos