DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Florin Cîțu, către bugetarii ale căror venituri vor fi tăiate/înghețate: Trebuie să lăsăm ipocrizia deoparte și să ne dăm seama că așa nu se mai poate!

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Premierul Florin Cîțu a declarat miercuri, după ședința de Guvern, că OUG care taie/elimină/plafonează unele venituri pentru mai multe categorii sociale nu a fost încă adoptată, dar că nu se renunță la măsurile nepopulare:

  • „Am avut discutii despre Ordonanta de Urgenta cu reducerea cheltuielilor structurale. Este inca in avizare, a fost in prima lectura azi. De ce a fost important sa luam aceste masuri? Vorbim de un punct de pensie modificat din motivele electorale de PSD, a fost pus in septembrie, acum corectam problema si va creste (punctul de pensie) de la 1 ianuarie 2022, efectul suplimentar este deja.
  • Cheltuielile cu asistenta sociala si salariile s-au dublat in guvernarea PSD. E nevoie de masuri structurale. Suntem sub lupa investitorilor straini si agentiilor de rating si din cauza masurilor PSD Romania e singura tara din UE in procedura de deficit excesiv.
  • Trebuie sa lasam ipocrizia deoparte si sa ne dam seama ca asa nu se mai poate, nu putem merge mai departe, sunt cheltuieli care nu pot fi sustinute, au fost mariri facute din pix. Vom recalibra finantele Romaniei si plafonam cheltuielile. Incercam sa mentinem lucrurile sub control.
  • Voucherele de vacanta, sunt vazute ca un spor, venit suplimentar. In economie sunt aproape 2,4 mld lei vouchere vacanta nefolosite. Voucherele care ar fi trebuit sa fie date anul asta vor fi date anul viitor si facem economie la buget”

Sursa: stiripesurse.ro

 141 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos