DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Florin Cîțu, despre noile măsuri. Ce trebuie să facem pentru a scăpa de carantină

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Situația din țara noastră este din ce în ce mai gravă din cauza creșterii semnficative a numărului de infectări. Din acest motiv, autoritățile intenționează să impună măsuri noi de prevenire a răspândirii virusului și oamenii se tem de o altă carantină totală, ca anul trecut. În acest context, Ministrul Florin Cîțu a vorbit despre situația actuală și a spus ce ar trebui să facem pentru a scăpa de alte restricții dure.

Florin Cîțu, despre carantină și alte restricții

Autoritățile anunță că în țara noastră vor fi impuse măsuri noi de prevenire a infectării cu coronavirus. În ultima vreme s-a remarcat o relaxare nedorită, motiv pentru care responsabilii au acționat și urmează să aducă modificări. În cadrul acestei săptămâni vom afla ce avem de făcut în următoarea perioadă și se spune că majoritatea restricțiilor vizează weekend-ul, când am putea sta mai mult în casă, iar magazinele se vor închide mult mai devreme.

Cât despre comportamentul românilor, Florin Cîțu susține că soluția pentru a scăpa de carantină și de alte măsuri drastice, ar mai mai simplu să respectăm reglementările în vigoare, să devenim mai responsabili și să luăm în serios vaccinarea.

„Ar fi suficientă respectarea strictă a actualelor măsuri – purtarea măștii sanitare în spații publice, distanțarea, evitarea aglomerației – în paralel cu procesul susținut de vaccinare pentru a nu fi necesare alte decizii restrictive sau carantinarea zonală pentru limitarea răspândirii virusului”, a explicat premierul.

Mai multe controale în România

Citeste continuarea pe Huff.ro

 161 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos