DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Florin Cîțu, explicații importante pentru români. De ce au fost impuse noi măsuri

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Lucrurile în țara noastră nu sunt deloc favorabile în ceea ce privește evoluția pandemiei de coronavirus. Cazurile de infectare din România sunt în continuă creștere și situația devine din ce în ce mai dificilă, motiv pentru care autoritățile au decis impunerea de noi măsuri la nivel național. Florin Cîțu, premierul țării, a explicat de ce s-a recurs la interzicerea circulației de la ora 22.00, ceea ce îi nemulțumește cel mai mult pe români.

De ce s-a hotărât interzicerea circulației mai devreme

Pe 10 martie au fost adoptate măsuri suplimentare de prevenire a răspândirii virusului, în condițiile în care numărul de cazuri de infectare din țara noastră a crescut considerabil. Astfel, ocuparea spațiilor de cazare din cadrul structurilor de primire turistică a fost limitată cel mult 70% din capacitatea maximă a acestora în mai multe stațiuni turistice.

Cea mai importantă măsură a fost interzicerea circulației în intervalul orar 22-05, ceea ce a trezit nemulțumirea românilor. Premierul Florin Cîțu a explicat că această decizie a fost adoptată deoarece și în alte țări se procedează la fel și deja se văd rezultatele. Oficialul a explicat că în unele țări dezvoltate, oamenii nu mai pot ieși chiar după ora 18.00.

„Prima oară ne-am uitat la ce fac celelalte țări și una din primele măsuri pe care toate țările le iau este aceea de a reduce timpul de circulație pe durata nopții. Este o măsură care a funcționat și am pregătit un sumar al acestei măsuri, să vedeți cum arată în alte țări. România este printre cele mai permisive, sunt țări dezvoltate unde după ora 6 seara nu se mai poate circula”, a spus Florin Cîțu.

Florin Cîțu, despre pașaportul de vaccinare

Citeste continuarea pe Fresh24.ro

 267 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos