DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Florin Cîțu spune clar: Urmează sau nu un lockdown care va paraliza România

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

În contextul creșterii alarmante a cazurilor de infectare cu coronavirus, Florin Cîțu a făcut precizări importante ce vizează viitorul apropiat. Premierul României a spus clar că nu vom avea un alt lockdown și a făcut, din nou, apel la populație să respecte regulile de protecție și distanțare fizică.

Florin Cîțu despre un posibil lockdown în România

Premierul a scris pe Facebook că multă lume întreabă dacă România va intra într-un nou lockdown și că răspunsul lui este clar NU. În aceeași postare, Florin Cîțu  a precizat că a crescut numărul paturilor din spitale și că în perioada următoare, numărul persoanelor imunizate zilnic va ajunge la 80.000.

Fac apel la români să respecte măsurile de protecție. Numai așa vom trece cu bine peste această perioadă. Obiectivul meu este ca prin vaccinare să reducem numărul de infectări. În perioada următoare numărul persoanelor imunizate zilnic va ajunge la 80 de mii. Multă lume întreabă dacă vom ajunge din nou în lockdown. Răspunsul meu foarte clar este că NU, a scris Cîțu pe pagina de Facebook.

Situația este îngrijorătoare la nivel de țară. Mai multe localități au intrat în scenariul roșu, după ce au depășit rata de infectare de 3 raportat la mia de locuitori. Acolo s-au închis restaurantele, barurile, cafenelele, sălile de spectacole, cinematografele și sălile de jocuri.

Italia se pregătește să intre în carantină, chiar de Paște

În scenariul roșu mai este Brașovul, Timișoara, Timiș, Cluj, Constanța, Hunedoara, Sălaj, Ilfov. Cele mai multe cazuri noi de infectare cu virusul Sars Cov 2 au fost în București, Timiș și Ilfov.

Citeste continuarea pe Fresh24.ro

 137 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos