DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Foarte multe bancnote românești furate în Olanda de două femei. Poliția are imagini cu momentul jafului și le caută pe hoațe

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Poliția olandeză a publicat imagini cu două tinere care au pătruns într-o casă din Doetinchem în mijlocul zilei. Femeile au percheziționat casa și au furat o cantitate mare de bancnote românești, scrie de Gerdenlander, cotidian regional batav.


După ce femeile au deschis ușa unui apartament de pe Burgemeester van Nispenstraat vineri, 27 noiembrie 2020, în jurul prânzului, cele două se uită direct într-o cameră de supraveghere. La scurt timp după aceea opresc sistemul de camere.

Proprietarul casei, în vârstă de 65 de ani, a descoperit apoi spargerea, când a văzut că ușile și sertarele dulapului erau deschise, iar sistemul de supraveghere video nu mai funcționa.

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

 151 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos