DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Fost general afgan, dezvăluire care va înfuria conducerea SUA: ‘Foşti comandanţi afgani luptă în războiul din Ucraina!’

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Un fost general afgan, Farid Ahmadi, a declarat că foşti comandanţi care au servit cândva în armata afgană sunt recrutaţi pentru a lupta în Ucraina şi Siria, informează Rador.

Generalul Ahmadi a afirmat pentru BBC că bărbaţilor de vârsta a doua li s-au oferit beneficii financiare motivante. “Din nefericire, aceste informaţii sunt adevărate, iar foşti comandanţi afgani luptă în cel puţin şase locuri din lume, unde marile puteri sunt în competiţie, inclusiv Iran, Siria, Nagorno-Karabah, Ucraina şi Rusia. În unele cazuri, luptă pe ambele fronturi”, a declarat fostul general.

Armata afgană a fost intens sprijinită de americani, atât financiar, cât și logistic. Statele Unite au cheltuit peste 88 de miliarde de dolari, adică aproape două treimi din totalul ajutorului pe care Washingtonul l-a acordat în lume în ultimii 10 ani, pentru instruirea și echiparea armatei și poliției din Afganistan.

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

 206 Total vizualizari,  6 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos