DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

FOTO Cei 10 români care i-au umilit pe americani la ei acasă

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

10 studenți români i-au umilit pe americani chiar la ei acasă! S-a întâmplat la prestigiosul concurs anual de proiectare seismică, unde 10 studenți de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca au obținut primul loc. Pe podium a încheiat altă echipă de studenți români, cei de la Universitatea Tehnică de Construcții București.

”Rezultatele sunt excepționale și fac cinste învățământului superior tehnic din România, certificându-i încă o dată valoarea!”, a punctat ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

”Felicitări Universității Tehnice din Cluj-Napoca și echipei SDC care a reprezentat-o la 19th Annual Undergraduate Seismic Design Competitition/Salt Lake City/SUA, competiție de prestigiu în domeniul ingineriei seismice! Rezultatele studenților clujeni – locul 1, înaintea unor echipe din universități mondiale de top – sunt excepționale și fac cinste învățământului superior tehnic din România, certificându-i încă o dată valoarea!

Felicit, de asemenea, Universitatea Tehnică de Construcții București, pentru locul 3. Între cele două universități româneștil s-a clasat Cornell University. După UTCB s-au clasat marile universitati tehnice din California – Berkeley și San Diego, University of Buffalo, University of British Columbia și multe alte universități de renume! Multe felicitări și mult succes!”, e mesajul transmis de Sorin Cîmpeanu.

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

 168 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra sau asteptati 10 secunde