DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

FOTO | Ea este educatoarea reținută pentru că ar fi abuzat sexual mai multe fetițe/ Tatăl unor fetițe abuzate i-a incendiat mașina

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Polițiștii au anunțat sâmbătă, 15 ianuarie, că în continuarea cercetărilor într-un dosar complex din luna decembrie 2021 a fst administrat material probator și efectuate două percheziții domiciliare.

La data de 6 decembrie 2021, o educatoare la o gradiniță din comuna Bosanci a sesizat că autoturismul proprietate personală, parcat în fața blocului, a fost incendiat, în cursul zilei de 17 decembrie fiind identificat autorul și reținut pentru 24 de ore, iar ulterior arestat.

Însă, din cercetările efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul care a incendiat mașina educatoarei este tatăl a doua fetițe minore care frecventează cursurile grădiniței unde activează cadrul didactic și care ar fi recurs la acest gest de răzbunare, ca urmare a unor acte de viol și agresiune sexuală din partea educatoarei asupra fiicelor sale.

Din verificările ulterioare, s-a conturat în mod clar că aceste acte de agresiune sexuală asupra minorelor au existat, materializandu-se inclusiv în acte de intromisiune fizică în zona vaginală (introducere de obiecte în vagin), fiind identificată chiar și o a treia victimă, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la agresiuni sexuale repetate și asupra altor fetițe.

În urma probatoriului administrat și a două percheziții efectuate în cursul acestei zile pe raza localităţilor Suceava și Bosanci, s-a dispus reținerea educatoarei, pentru 24 de ore.

content-image
content-image

Citeste integral pe stiripesurse

 341 Total vizualizari,  4 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra sau asteptati 10 secunde