DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Gabi Luncă, în stare gravă la ATI. Celebra cântăreață are coronavirus

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Celebra cântăreață de muzică lăutărească, Gabi Luncă, trece printr-o perioadă extrem de grea. Artista în vârstă de 82 de ani este internată în acest moment la ATI, deoarece starea ei de sănătate este una extrem de gravă și are nevoie de supravegherea medicilor mereu. Gabi Luncă are coronavirus și, chiar dacă la început nu a fost nimic grav, lucrurile au scăpat de sub control.

Gabi Luncă, internată de urgență la ATI

Gabi Luncă este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică lăutărească din țara noastră. Ajunsă la vârsta de 82 de ani, artista a contractat nemilosul virus al momentului și a ajuns de urgență la ATI, pentru că starea ei de sănătate s-a agravat considerabil.

Cântăreața a început să tușească foarte tare încă de pe data de 8 martie. Această tuse seacă i-a dat de gândit fiicei sale, care a decis să o ducă la medic pentru a se testa de coronavirus. La sosirea testului, ea a aflat că are coronavirus, însă medicii au externat-o, pe motiv că este vorba despre o formă ușoară a bolii.

La scurt timp, starea ei de sănătate s-a agravat. Gabi Luncă a început să respire din ce în ce mai greu, motiv pentru care a ajuns din nou la Spitalul Județean Ilfov și a fost internată direct în secția de Terapie Intensivă. În acest moment, ea nu este intubată și medicii încearcă să evite această situație. De asemenea, este conştientă, cooperantă, are o evoluţie staţionară și o concentraţie de oxigen de 90%.

Gabi Luncă a mai avut și alte probleme de sănătate grave

Citeste continuarea pe Fresh24.ro

 229 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos