DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Gabi Luncă va fi înmormântată ca o regină. Copiii ei îi îndeplinesc ultima dorință

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Gabi Luncă va fi înmormântată în cursul săptămânii viitoare. Familia ei își dorește să o conducă pe ultimul drum așa cum se cuvinte, chiar dacă a fost infectată cu coronavirus. În acest sens, a fost făcută o solicitare către DSP, pentru ca înmormântarea să fie creștinească.

Artista Gabi Luncă – înmormântată ca o regină

Fetele lui Gabi Luncă fac tot ce pot ca mama lor să fie condusă pe ultimul drum așa cum se cuvinte, așa cum a trăit o viață, într-un adevărat spectacol. Potrivit Click!, familia interpretei de muzică lăutărească a făcut o sesizare la DPS în urma căreia a fost aprobată o înmormântare creștinească pentru marea artistă.

Săptămâna viitoare, Gabi Luncă va fi condusă pe ultimul ei drum, ca o regină, pe covor roșu, cu porumbei albi care se înalță în văzduh, și cu muzică.

Rebeca Onoriu, fiica artistei, a spus că îi va face tot ce îi stă în putință ca mama ei să plece așa cum se cuvine din această lume. Familia artistei vrea să-i îndeplinească ultima și cea mai profundă dorință, aceea de a o înmormânta împreună cu soțul ei.

Ion Onoriu și Gabi Luncă înmormântați împreună

Acordeonistul Ion Onoriu, soțul lui Gabi Luncă, este înmormântat la cimitirul Străulești, în timp ce artista și-a dorit să fie înhumată la cimitirul Dămăroaia. Pentru asta, familia îl va deshuma și va muta sicriul acestuia în cavoul unde își va dormi somnul de veci Gabi Luncă.

Citeste continuarea pe Fresh24.ro

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde