DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Gabi Luncă, viață de poveste. De ce s-a pocăit celebra interpretă

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Share

Gabi Luncă este una dintre cele mai iubite interprete de muzică lăutărească ale perioadei comuniste. Marea artistă a avut parte de un succes formidabil în acea perioadă și a marcat considerabil vremurile trecute prin activitatea sa. Deși mulți o cunosc pentru piesele sale care au consacrat-o, puțini știu că viața ei nu a fost deloc ușoară și a încercat-o de multe ori, dar a reușit să se ridice.

Gabi Luncă a pierdut un copil

Gabi Luncă a avut o viață extrem de grea. Încă de la 3 ani, ea a rămas orfană de mamă, câțiva ani mai târziu s-a îmbolnăvit, însă a promis că niciodată nu se va da bătută și a continuat să lupte și a reușit să-și facă o carieră de succes.

Între timp, ea a găsit un bărbat, pe Onoriu, lângă care a fost fericită și, ca orice femeie, începuse să se gândească tot mai mult la a deveni mamă. Celebra artistă a avut parte de multe dezamăgiri și a suferit mult, pentru că nu reușea să rămână însărcinată.

La scurt timp, Gabi a rămas gravidă. Aflând vestea, ea a băut puțin gin de bucurie și era pe punctul de a pierde sarcina, dar și-a revenit. Zile la rând, ea s-a rugat și a promis că se va pocăi dacă visul i se va îndeplini.

Astfel, ea a născut o fetiţă şi a fost cea mai fericită mamă de pe pământ, dar a uitat de promisiune. La un moment dat, fetița s-a simțit foarte rău, iar ea a înțeles care a fost motivul acestei probleme, deși nimeni altcineva nu știa. Fetiţa a murit în ziua în care a fost botezată, iar Gabi Luncă nu și-a iertat niciodată greșeala.

Gabi Luncă s-a pocăit când a devenit din nou mamă

Citeste continuarea pe Fresh24.ro

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde