DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Gabriela Prisăcariu este însărcinată! Anunțul a fost făcut de Dani Oțil

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Gabriela Prisăcariu este însărcinată! Dani Oțil a fost cel care a făcut anunțul!  Cei doi vor deveni părinți pentru prima oară peste doar câteva luni!

Gabriela Prisăcariu este însărcinată

Dani Oțil și iubita lui, Gabriela Prisăcariu, vor deveni părinți peste doar câteva luni. Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a făcut marele anunț pe o rețelele de socializare, iar fanii sunt în extaz!

”Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceți un copil… Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre… Pentru toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca să vadă și bebelușii insule… Pentru toți…hai că am glumit…nu pentru voi…Ci pentru noi…O să avem un copil. Am decis să spun aici pentru că în curând mi se va vedea burta și se vor face speculații. Promit să mă refac repede”, a fost mesjaul prin care Dani Oțil a anunțat că va deveni tată pentru prima oară.

Sursa Redactia.ro

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde