DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

George Simion cere renunțarea totală la liberalizarea pieței de energie: ‘Singura soluţie la actuala criză o reprezintă reglementarea’

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Liderul AUR George Simion a afirmat că soluţia la actuala criză a energiei o reprezintă reglementarea pieţei de profil şi cere Cabinetului Ciucă să vină în Parlament cu un proiect de lege „serios” care să vizeze acest lucru.

„Singura soluţie la actuala criză a energiei o reprezintă reglementarea pieţei de profil, până când condiţiile concurenţiale vor fi depline. Nu plafonarea preţurilor, nici o aşa-zisă semi-reglementare. Reglementarea reală a pieţei de energie înseamnă ca statul să nu mai încaseze sume colosale din buzunarele românilor, iar intermediarii să nu mai exploateze vulnerabilităţile din domeniu. Un preţ apropiat de costuri ar genera un efect pozitiv în toată economia”, a declarat George Simion, potrivit unui comunicat de presă al partidului AUR.

Liderul senatorilor AUR Claudiu Târziu a solicitat PNL şi PSD „să renunţe la politica programată de sărăcire a populaţiei, prin care urmăresc ca oamenii să devină mai dependenţi şi mai controlabili. Inflaţia a ajuns la cote uriaşe, iar vina aparţine exclusiv acestor două partide ale sistemului”.

„Nu vrem să mai vedem niciun ban plătit de la buget pentru o energie care vine oricum din România. Dacă cele două partide nu înţeleg nici în al 12-lea ceas să facă un pas în spate, atunci să plece de la guvernare şi să organizăm alegeri anticipate”, a completat Claudiu Târziu.

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

 138 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos