DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

George Simion, precizări de ultimă oră: ‘Publicăm imaginile de la primăria Timișoara care contrazic minciunile unei părți a presei din Frițzișoara’

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

George Simion, copreședintele AUR, a mers vineri, 14 ianuarie, la Primăria Timișoara. El susține că imaginile video pe care le are contrazic ceea ce au titrat jurnaliștii din Timișoara.

„Imediat publicăm aici pe pagina și imaginile de la primăria Timisoara care contrazic minciunile unei părți a presei dim Fritzisoara”, a fost anunțul lui Simion, pe pagina sa de Facebook.

Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, a transmis, vineri, într-un comunicat, că o bandă de membri şi simpatizanţi AUR, în frunte cu George Simion, aduşi la Timişoara cu autocarul, împreună cu organizaţia Noua Dreaptă din Mehedinţi, au pătruns în mod ilegal în sediul Primăriei, prin forţă fizică. Primarul acuză Jandarmeria şi Poliţia Locală că ”au asistat impotente la acest act violent” şi anunţă că a declanşat o anchetă la Poliţia Locală, pentru a afla de ce forţele de ordine au permis acţiunea de azi.

Citeste integral pe Stiripesurse

 139 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra sau asteptati 10 secunde