George Simion şi Marian Godină, contre din cauza aşa-zisului boicot de la Auchan: ‘Aceste practici trebuie să înceteze!’/ ‘Mă îngrijorează profund’

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Liderul AUR George Simion îndeamnă la sancţionarea retailerului francez Auchan după eliminarea casierilor. În schimb, Marian Godină consideră că liderul AUR se urcă electoral pe un subiect la modă. Auchan asigură că toți angajații caselor de marcat vor fi păstrați în companie, pe post de consilieri.

Simion a afirmat, duminică, că e alături de miile de români revoltați de inițiativa retailerului francez Auchan de a-i transforma, din clienți, în angajați neremunerați ai acestei corporații.

„Sunt alături de miile de români revoltați de inițiativa retailerului francez Auchan de a-i transforma, din clienți, în angajați neremunerați ai acestei corporații.

Auchan, ca și ceilalți retaileri veniți în România, realizează profituri uriașe și în mare parte, externalizează acești bani către țările lor. Când le-am criticat practicile, ni s-a replicat că punem în pericol locurile de muncă pe care le-au creat. Acum, după ce au luat banii românilor, iată că tocmai CORPORAȚIILE vor să elimine și locurile de muncă, prin digitalizarea excesivă și înlocuirea angajaților prin proprii clienți.

citeste integraal pe stiripesurse

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *