DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

George Simion trage semnalul de alarmă. Președintele AUR susține protestele angajaților de Poșta Română, disperați din cauza salariilor infime și a faptului că ar putea fi concediați, în cadrul unui amplu plan de restructurare.

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

George Simion trage semnalul de alarmă. Președintele AUR susține protestele angajaților de Poșta Română, disperați din cauza salariilor infime și a faptului că ar putea fi concediați, în cadrul unui amplu plan de restructurare.

Liderul partidului conservator susține că falimentarea Poștei Române este premeditată, la fel ca în cazul altor companii de stat care au fost distruse în ultimii 30 de ani.

„Solicitările salariaţilor sunt legitime, în condiţiile în care Poşta Română este premeditat devalizată prin angajaţi ai partidelor şi firme ‘căpuşă’. Nu este normal ca un angajat la poştă să câştige de patru ori mai puţin decât la un privat, iar compania să nu dispună de un management performant care să facă poşta competitivă.

Guvernanţii i-au adus pe oameni ‘la sapă de lemn’. Cu 1.700 de lei pe lună nu poţi face faţă la creşterea galopantă a preţurilor la energie, utilităţi şi alimente”, a declarat preşedintele AUR, George Simion, potrivit unui comunicat de presă al partidului.

„Tun de miliarde de euro” la Poșta Română

 

Liderul senatorilor AUR Claudiu Târziu a adăugat că „există un plan politic de falimentare a acestei instituţii strategice a statului român, pentru ca apoi activele, inclusiv cele imobiliare, să fie preluate gratuit”, potrivit unui comunicat AUR, transmis de agenția News.

Vicepreședintele AUR susține că se pregătește „un tun de miliarde de euro”.

„Vorbim despre un tun de miliarde de euro. Aşa se explică de ce Poşta Română trăieşte din distribuţia pensiilor, iar lucrătorii sunt batjocoriţi cu salarii mizere. Nu se doreşte dezvoltarea acestei companii, ci delapidarea banilor pe care statul i-a investit de-a lungul timpului şi falimentarea ei.

Ne vom opune categoric în Parlament, iar românii să ştie că întotdeauna vor avea în noi un aliat şi o voce a dreptăţii”, a mai spus Târziu.

Sâmbătă, sute de angajați ai Poștei Române au protestat în Piața Victoriei, nemulțumiși de salariul net de sub 1.700 de lei pentru întreg personalul. Majorările salariale din Poșta Română sunt aproape inexistente, iar atunci când se realizează, se fac doar în scop politic. Practic, nu există o grilă clară și predictibilitate pentru angajați.

De asemenea, o altă nemulţumire a poștașilor și a angajaților de la casierii este legată de condiţiile de lucru. Multe unităţi ale Poştei Române au igrasie, nu sunt dotate cu căldură pe timp de iarnă sau cu aerisire pe timp de vară, iar aparatura specifică, precum calculatoarele și imprimantele sunt extrem de depășite.

Sursa romaniatv.net

 589 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde