DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Germania adoptă un ton imperativ după decizia lui Putin: ‘Vă cer domnule Lavrov să reveniţi la implementarea totală a New START’

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Ministrul german de Externe, Annalena Baerbock, a făcut joi un apel către omologul său rus pentru revenirea la implementarea totală a tratatului New START, de control al armelor nucleare.

“Vă cer dumneavoastră, domnule (Serghei) Lavrov, să reveniţi la implementarea totală a New START”, a afirmat Baerbock în timpul primei sesiuni a summitului G20 pe tema multilateralismului, potrivit delegaţiei germane, potrivit Rador.

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde