DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Germania se pregătește pentru ce e mai rău: Un senator anunță posibila raționalizare a apei calde în Hamburg

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Orașul german Hamburg va raționaliza apa caldă pentru gospodăriile private și va limita temperatura maximă de încălzire în cazul unei penurii acute de gaz, a declarat un senator german, în timp ce Germania se pregătește pentru posibile întreruperi ale importurilor de gaz rusesc, notează Reuters.

Germania a trecut luna trecută la etapa a doua a planului său de urgență pe trei niveluri privind gazele naturale, după ce Rusia a redus livrările prin gazoductul Nord Stream 1 – un pas înainte ca guvernul să raționalizeze consumul de combustibil.

Guvernul face apel la cetățeni și companii să reducă consumul de energie și să ajute țara să-și umple capacitatea de stocare a gazelor până la iarnă, dar orașele iau în considerare și măsuri în cazul în care gazul se va termina.

“În cazul unei penurii acute de gaz, apa caldă ar putea fi pusă la dispoziție doar în anumite momente ale zilei, în caz de urgență”, a declarat sâmbătă senatorul pentru mediu din Hamburg, Jens Kerstan, citat de cotidianul Welt am Sonntag.

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

 156 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra sau asteptati 10 secunde