GEST EXTREM AL UNEI MAME! ȘI-A ABANDONAT FETIȚA ÎN MIEZUL NOPȚII

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

O fetiță a fost abandonată pe stradă, în miezul nopții, chiar de către cea care a adus-o pe lume. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum micuța rătăcește pe străzi, neștiind încotro să meargă. 

În timp ce se îndrepta către un adăpost pentru persoane, Sadeekah Abdul Salaam și-a abandonat fetița pe o stradă din Bronx. Micuța a fost găsită rătăcind pe străzile din New York de către polițiști. După verificarea camerelor de supraveghere, oamenii legii au constatat că femeia în vârstă de 32 de ani și-a lăsat copila pe străzi în mod intenționat. Fetița mergea în spatele mamei sale, iar aceasta a mărit pasul, astfel încât copila să nu o poată ajunge.

Femeia a fost arestată

După ce a fost identificată, femeia a fost arestată pentru abandonul unui copil. Mama micuței a negat toate acuzațiile și a cerut un avocat și nici nu a vrut să facă vreo declarație cu privire la abandonul copilului pe stradă, în miez de noapte.

Micuța a fost lăsată în grija Administrației pentru Servicii Sociale, iar starea ei de sănătate este una bună.

Sursa articol CanCan.ro

Loading