DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Gest inedit făcut de o femeie, când a văzut că doi bătrâni de la magazin au bani doar de o pulpă

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

În țara noastră, mulți oameni au un trai foarte greu și sunt departe de o viață decentă. În special vârstnicii, fără ajutor din partea copiilor sau a nepoților, care au rămas singuri de-a lungul timpului, se chinuiesc din răsputeri să trăiască de pe o zi pe alta și au multe lipsuri. De curând, o femiee din țara noastră a prezentat un caz extrem de emoționant, care îi are în prim-plan pe doi bătrâni ce trăiesc la limita subzistenței.

Au mers la cumpărături doar cu 10 lei

Mulți bătrânei rămân singuri, fără putere și își petrec ultima parte a vieții lor într-o sărăcie lucie. Deși și-ar dori ca viața lor să fie altfel, nu pot schimba nimic, pentru că au trecut demult de vremea când puteau munci.

Ana Magdin, soția lui Petre Magdin, a prezentat o situație din această categorie, care a emoționat-o foarte tare și căreia a reușit să-i schimbe finalul. Când a mers la cumpărături, a avut surpriza neplăcută de a vedea acolo și doi bătrânei triști și a asistat, fără să vrea, la o discuție pe care cei doi încercau să o ascundă de urechile celorlalți. Ce a auzit a uimit-o complet pe femeie!

Cei doi aveau doar 10 lei de cumpărături, cu care voiau să cumpere o pulpă. Bătrânelul îi explica soției cum vor împărți bucata de carne duminică, atunci când femeia avea să o pregătească cu un sos. Astfel, el inenționa să mănâce partea cu mai puțină carne, pentru a o lăsa pe partenera sa de viață să se bucure de bucata mai mare.

Bătrâneii au plecat cu coșul plin

Când a auzit prin ce trec cei doi, Ana le-a oferit acestora o sumă mai mare de bani. Deși, inițial, le-a fost jenă să îi accepte, cei doi soți au acceptat banii. Au fost extrem de recunoscători, pentru că au reușit să-și cumpere alimente pe care nu le mai consumaseră de ani buni și la care nu aveau curaj nici măcar să viseze.

Citeste continuarea pe Huff.ro

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde