DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Gheorghe Moroșan, bărbatul care a sechestrat și ucis doi muncitori, în Onești, a fost arestat preventiv. Este acuzat de omor calificat

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Gheorghe Moroșan, bărbatul care a sechestrat şi ucis doi muncitori într-un apartament din ONeşti, judeţul Bacău, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

  • Tribunalul a mai hotărât să dispună emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă
  • Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată în termen de 48 de ore de la comunicare

Reprezentanţii Tribunalului Bacău au anunțat, luni, că instanţa a admis cererea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău, dispunând arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului care a sechestrat şi ucis doi muncitori. Avocatul din oficiu al lui Gheorghe Moroșan va depune contestație la măsura arestului preventiv, informează sursele Observator.

Toate detaliile dublei crime din Oneşti

Moartea celor doi electricieni din Bacău a declanşat un val de speculaţii despre ce s-a întâmplat în apartamentul în care cei doi au fost ucişi. Procurorii au stabilit exact atât cum a aflat criminalul că este cineva în apartament, cât şi intenţia pe care acesta a avut-o, atunci când a plecat de acasă.

Citeste continuarea pe ObservatorNews.ro

 105 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos