DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Gheorghe Piperea, mesaj ACID după ce Ludovic Orban s-a infectat cu Omicron deși e vaccinat și cu booster: Cred că lumea se cam întoarce cu fundul în sus

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Avocatul Gheorghe Piperea a reacționat acid la vestea că Ludovic Orban s-a infectat cu Omicron, deși este vaccinat cu trei doze.

“Triplu injectat, Șică Orban s-a infectat cu Omicron și cere coaliției aflate la guvernare să renunțe COMPLET la ideea certificatului verde. Cred că lumea se cam întoarce cu fundul în sus. Ori, poate, vinovații principali încearcă să evite postura de viitori țapi ispășitori. Ei bine, nu veți scăpa, băieți. Hasta la vista, motherfuckers!”, scrie Piperea pe Facebook.

Liderul partidului Forța Dreptei, Ludovic Orban, transmite că a avut Covid-19. „M-am îmbolnăvit deşi sunt vaccinat şi cu doza a treia, administrată în octombrie 2021 şi respect regulile de protecţie sanitară. Nu am avut o formă gravă”, anunță fostul lider al PNL.

Citeste integral pe stiripesurse

 155 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra sau asteptati 10 secunde