DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Gigi Becali îi dă replică lui Aurel Pădureanu. Latifundiarul a refuzat să ajute familia Corneliei Catanga. „Nu am case de dat”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Gigi Becali îi dă replică lui Aurel Pădureanu. După moartea regretatei artiste de muzică lăutărească Cornelia Catanga, Aurel Pădureanu s-a plâns că nu are bani să o înmormânteze pe soția sa, dar nici o casă unde să locuiască. Astfel, lăutarul i-a cerut ajutorul milionarului Gigi Becali, însă la scurt timp, acesta i-a bătut obrazul latifundiatului pentru că nu a vrut să-i ofere o mână de ajutor. Care a fost reacția lui Gigi Becali?

Gigi Becali îi dă replică lui Aurel Pădureanu. Latifundiarul a refuzat să ajute familia Corneliei Catanga. „Nu am case de dat”

Gigi Becali îi dă replică lui Aurel Pădureanu. Moartea interpretei de muzică lăutărească Cornelia Catanga, a șocat toți românii. După ce a aflat că soția sa s-a stins din viață, Aurel Pădureanu a declarat că se confruntă cu probleme financiare, motiv pentru care i-a cerut ajutorul lui Gigi Becali. Lăutarul și fiul său vor fi evacuați în scurt timp din vila în care locuiau cu chirie de mai mulți ani. Cu toate că au sperat ca latifundiarul din Pipera să-i ajute, din nefericire, Aurel Pădureanu a anunțat că Becali nu vrea să-l ajute cu o casă. Mai mult, acesta ar fi spus că nu ar fi cunoscut-o pe Cornelia Catanga, iar pe el l-ar fi văzut în urmă cu mai bine de 40 de ani la un spectacol muzical, dar nimic nu îl determină să le ofere bani.

Citeste continuarea pe Redactia.ro

 163 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos