DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Gigi Becali, informații despre Anamaria Prodan: ‘Reghe o are pe una de 8 ani, Ana are amant celebru’

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali este departe de a se fi terminat. După ce Anamaria Prodan l-a amenințat cu bătaia pe latifundiarul din Pipera, nici acesta nu a renunțat la acuzații. Însă, războiul dintre cei doi a trecut în alt plan, cel al dezvăluirilor personale. 

Gigi Becali, informații despre Anamaria Prodan

Tensiunea dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan trece la alt nivel. După ce Prodanca l-a amenințat pe latifundiarul din Pipera cu bătaia, Becali trece la atac. Astfel, lucrurile nu ar sta chiar roz în cuplul Prodan-Reghecampf, potrivit Playsport.ro,

Potrivit sursei citate, noi detalii cu privire la căsnicia Prodan-Reghecampf ies la iveală. Potrivit surselor din interiorul clublui FCSB, Anamaria Profan și Laurențiu Reghecamf s-ar afla, de fapt, în pragul unui iminent divorț. Mai mult, potrivit surselor, Reghecampf ar avea o amantă de opt ani. De cealaltă parte, nici Anamaria Prodan nu s-ar fi lăsat mai prejos. Chiar Alexa ar fi amantul Prodancăi, având în vedere și altercația de anul trecut dintre cei doi.

Reghe are amantă de opt ani, i-a făcut fetei și salon de înfrumusețare în Dorobanți. Știe cam toată lumea de această relație, chiar și Ana. Așa cum și Reghe știe de ea și de Alexa. Doar că fiecare s-a făcut că se uită în altă parte și și-a văzut de treabă, continuând să pozeze într-un cuplu fericit. Cine a crezut aia că Ana i-a dat ditamai palma lui Alexa și a fost strict profesional? Acolo a fost gelozie toată ziua, toată lumea știe povestea. El a venit la meci cu iubita lui, o blondă sexy, iar Ana a luat-o razna și l-a lovit. Reghe știe toate lucrurile astea, toți știm, dar fiecare își vede de familia lui, nu se bagă nimeni”, au declarat surse din anturajul lui Gigi Becali, precum și din interiorul clubului FCSB.

Anamaria Prodan a reacționat la zvonurile din presă

Anamaria Prodan nu a ezitat să răspundă zvonurilor din presă. Mai mult, Prodanca a reacționat dur, încercând să facă lumină în cazul zvonurilor care au apărut în ultima perioadă. Conform impresarei, relația sa cuReghecampf este una cât se poate de bună și nu ar fi vorba despre un divorț.

”Am văzut și eu ce a apărut, dar nici nu am cum să comentez așa ceva. Nu se va întâmpla niciodată (n.r. divorțul)  El, în palatul lui, poate să spună ce vrea. Nici nu mai știu ce să inventeze, nu mai dorm de grija noastră.

Sunt ciudoși că Laur este unul dintre cei mai buni antrenori care există, iar eu am reușit să mă impun într-o lume a bărbaților, a misoginismului. Probabil că unii nu suportă faptul că noi, familia Prodan-Reghecampf, nu avem nevoie nici de banii lor, nici de mila sau ajutorul lui Gigi Becali. Ne avem unul pe altul si este suficient”,  a spus Anamaria Prodan.

Citeste continuarea pe REDACTIA.RO

 131 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos