Gina Pistol a născut! Smiley a făcut anunțul în această seară: “Am devenit părinți”

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Gina Pistol a născut în această seară o fetiță pe care ea și Smiley au așteptat-o cu multă emoție. Prezentatoarea emisiunii Chefi la cuțite a adus pe lume un bebeluș care cântărește 3,230 kg și are 51 cm lungime. Smiley este în al nouălea cer! El a dat marea veste printr-un mesaj postat pe Facebook.

Gina Pistol a născut o fetiță

Emoțiile au atins cote maxime în această seară pentru Gina Pistol și Simley. Vedeta de la Chefi la cuțite și Asia Express a adus pe lume primul ei copil. Gina se simte bine, la fel și bebelușul. Este vorba despre o fetiță pe care și-au dorit-o enorm, iar acum a venit pe lume, la o zi după 8 martie – ziua mamei și ziua femeii.

Smiley a făcut marele anunț, iar fanii celor doi sunt în extaz!

Daca ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranta urmatoarele: “Am devenit parinti!”. Gina se simte bine, a nascut in seara aceasta, fetita nostra este sanatoasa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune ca este perfecta, a fost mesajul transmis de Smiley.

Citeste continuarea pe Fresh24.ro

Loading