Gina Pistol, decizie radicală pentru fetița ei: „Gata. Am semnat!”

Gina Pistol mai are puțin și își va ține în brațe primul copil. Fetița lor este pe drum și părinții sunt nerăbdători de prima lor întâlnire, care va avea loc în curând. Gina se pregătește intens pentru marele eveniment și a pus la punct toate detaliile, pentru a se asigura că nu îi lipsește nimic. Astăzi a luat o decizie extrem de importantă pentru fetița lor, care o va ajuta pe viitor.

Gina Pistol, decizie importantă pentru fetița ei

Gina Pistol este foarte fericită și încântată de noul ei statut. Celebra prezentatoare TV arde de nerăbdare să o întâlnească pe fiica ei și s-a pregătit din timp pentru marele eveniment. Astăzi, vedeta a luat o decizie importantă, care o va ajuta enorm pe micuță pe viitor.

Astfel, ea a semnat pentru recoltarea și depozitarea celulelor stem ale micuței. Deși părerile sunt împărțite cu privire la această tehnică, Gina și Smiley s-au informat și au ajuns la concluzia că este eficient să aleagă kit-ul de recoltare pentru fetița lor. Decizia aceasta este una importantă pentru viitorul și siguranța fetiței lor.

Ca de obicei, Gina a vrut să-i țină la curent pe fanii ei și a pus un Instastory cu kit-ul.

CONTINUA sa citesti pe Huff.ro

 151 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.