DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Gina Pistol și Smiley și-au văzut fetița, la ecografie. Cu cine seamănă: “Nu are nasul meu, deci e ok!”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Timpul trece cu pași repezi pentru Smiley și Gina Pistol, până când va veni pe lume fetița lor. Cei doi îndrăgostiți abia așteaptă să își țină bebelușul în brațe. După ce au aranjat casa pentru micuță, acum se pregătesc pentru ziua cea mare. Ce a mărturisit Smiley în emisiunea Vorbește Lumea, la Pro TV?

Se pare că mai este foarte puțin până când Gina Pistol va deveni mamă pentru prima oară. Frumoasa prezentatoare de la Antena 1 are parte de o sarcină cu emoții. Chiar și așa, visul de a avea un copil a fost mult prea mare ca să nu reziste greutăților. Smiley a anunțat acum când se va naște, de fapt, fetița.

‘Nu știm exact data, mai durează o lună și un pic. Suntem emoționați. De la o vreme, lumea îmi spune Smiley tăticul, nu simplu, Smiley!’, a declarat cântărețul, în emisiunea prezentată de Lora și Cove.

Smiley și Gina Pistol și-au văzut fetița, la ecografie

După doar câțiva ani de relație cu Gina, lui Smiley i s-a dat toată viața peste cap. Acum a fost nevoit să facă niște modificări majore în casă, pentru ca fetița lui să aibă parte de tot confortul necesar.

‘Avem tot, am pregătit totul. Suntem înarmați până în dinți. Am renovat o parte din camera fetiței, urmează să mai luăm mai multe cât de curând. Dar avem pătuț, cărucioare, scaun de mașină… Abia aștept. Sunt un pic emoționat, că nu sunt foarte îndemânatic. Sunt încântat că e fetiță! La ecografie am văzut că nu are nasul meu, deci e ok. Cred că o să fie foarte frumoasă ‘, a mai dezvăluit Smiley.

Sursa Viva.ro

 145 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos