Grav accident! Un microbuz școlar a intrat în coliziune cu două mașini. S-a activat planul roșu

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Un grav accident a avut loc, miercuri, în localitatea Arbore, din județul Suceava. Un microbuz școlar cu a intrat în coliziune cu două mașini. În cele trei vehicule se aflau 19 elevi și șapte adulți și cu toții au supraviețuit. Două persoane au suferit fracturi și au fost transportat la spital. La fața locului s-au deplasat șase ambulanțe SAJ, 3 ambulanțe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple și 1 echipaj de stingere. A fost activat planul roșu de intervenție.

Grav accident! Un microbuz școlar cu elevi a intrat în coliziune cu două mașini. S-a activat planul roșu

Grav accident în Suceava, localitatea Arbore. Un microbuz școlar a intrat în coliziune cu două autoturisme. Sunt implicați 19 elevi și șapte adulți, care au supraviețuit. Două persoane au suferit fracturi și au fost transportate la spital. La fața locului au sosit mai multe echipaje de salvare și acordă îngrijirile medicale necesare. A fost activat planul roșu de intervenție, potrivit newsbucovina.ro.

Accident cumplit între un microbuz școlar plin de copii și două mașini. A fost activat planul roșu de intervenție 152

”În microbuz de aflau 19 copii și șoferul. În celelalte 2 autoturisme se aflau 6 persoane. Având în vedere numărul mare de persoane implicate, pentru gestionarea eficientă a situației, a fost activat Planul Roșu de Intervenție. La caz acționează 6 ambulanțe SAJ, 3 ambulanțe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple și 1 echipaj de stingere. Persoanele implicate în accident vor fi evaluate medical de către echipajele prezente la fața locului„, au transmis reprezetanții ISU printr-un comunicat.

Accident cumplit între un microbuz școlar plin de copii și două mașini. A fost activat planul roșu de intervenție 152

Citeste continuarea pe Redactia.ro

Loading