DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Greseala pe care o poti fac toti soferii in trafic si care poate aduce o amenda de 2.900 de lei

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Aruncarea resturilor menajere pe geamul masinii reprezinta o contraventie serioasa, fiind pedepsita de Codul Rutier cu sanctiuni destul de usturatoare pentru soferi.

Bunul simt este extrem de important pentru noi toti, insa, asa cum stim cu totii, unii mai uita cateodata ca traiesc intr-o lume civilizata. Bineinteles, bunul simt este la fel de important si pentru noi, soferii!

Fie ca vorbim despre bun simt in trafic sau fie ca ne referim la respectarea altor reguli de conduita, este important sa fim constienti ca unele lucrurile trebuie sa le facem atat pentru noi, cat si pentru cei din jurul nostru. Cu totii ne dorim sa traim intr-o tara normala, curata si civilizata … insa pentru asta este nevoie ca noi toti sa contribuim!

Greseala care iti poate aduce o amenda de 2.900 lei

Citeste continuarea pe Cars.ro

 160 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos