Guvernul României a aprobat OUG privind înființarea Poliției Animalelor.

In urma cu putin timp senatorul Marcel Velea a anuntat ca Guvernul României a aprobat OUG privind înființarea Poliției Animalelor, asadar va atasam discursul domnului Velea.

Poliția Animalelor nu reprezintă doar o dorință personală, ci este ASTĂZI glasul mai multor generații care au adunat de-a lungul timpului nenumărate supărări pentru modul în care au fost și, din păcate, încă sunt tratate animalele în România.

Acest lucru spune foarte multe despre educația și civilizația unei țări. V-am ascultat, am empatizat cu dumneavoastră și, mai presus de orice, am simțit nevoia societății românești pentru înființarea Poliției Animalelor. Încă de la începutul mandatului și până astăzi, din partea mea și a MAI a existat întotdeauna deschidere pentru a veni în ajutorul animalelor care au fost victimele cruzimii oamenilor.

Dovadă stau nenumăratele acțiuni în care colegii mei au reacționat pentru a ajuta și a lua măsuri acolo unde a fost nevoie.Am spus, în repetate rânduri, că acea “lume” mai bună și mai frumoasă, la care sperăm cu toții, se construiește prin eforturi comune și, mai ales, cu multă bunăvoință. Așadar, #seîntâmplă!Guvernul României a aprobat OUG privind înființarea Poliției Animalelor.

Odată cu apariția acestei ordonanțe de urgență în Monitorul Oficial mai facem un pas spre normalitatea pe care ne-o dorim cu toții. Poliția Animalelor va avea structuri în toate județele, 488 de polițiști, 88 de medici veterinari, uniformă distinctă și dotări specifice.

În următoarele 60 de zile, termenul de finalizare a procedurilor administrative și organizatorice, ea va fi operațională în toată țara.Dragi prieteni, Vă mulțumesc pentru faptul că mi-ați fost alături în acest demers atât de dorit!#SuntemEchipă

Poliția Animalelor nu reprezintă doar o dorință personală, ci este ASTĂZI glasul mai multor generații care au…

Publicată de Marcel Vela pe Vineri, 16 octombrie 2020

 265 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.